• strict warning: Non-static method view::load() should not be called statically in /home/deoshua/dioxua.com/sites/all/modules/views/views.module on line 879.
  • strict warning: Declaration of views_handler_filter::options_validate() should be compatible with views_handler::options_validate($form, &$form_state) in /home/deoshua/dioxua.com/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_filter.inc on line 589.
  • strict warning: Declaration of views_handler_filter::options_submit() should be compatible with views_handler::options_submit($form, &$form_state) in /home/deoshua/dioxua.com/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_filter.inc on line 589.
  • strict warning: Declaration of views_handler_filter_boolean_operator::value_validate() should be compatible with views_handler_filter::value_validate($form, &$form_state) in /home/deoshua/dioxua.com/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_filter_boolean_operator.inc on line 149.
  • strict warning: Declaration of views_plugin_row::options_validate() should be compatible with views_plugin::options_validate(&$form, &$form_state) in /home/deoshua/dioxua.com/sites/all/modules/views/plugins/views_plugin_row.inc on line 135.
  • strict warning: Declaration of views_plugin_row::options_submit() should be compatible with views_plugin::options_submit(&$form, &$form_state) in /home/deoshua/dioxua.com/sites/all/modules/views/plugins/views_plugin_row.inc on line 135.

Projects

Train Museum {conceptual model and drawings}

The model embodies the industrial crossroads's essence while also showing relevant landmarks and grade changes. My concept for a new train restoration/museum for Union Pacific: Beauty is forever dynamic and changing. To attempt to capture it through aesthetics alone is but a moment that will be passed quickly. The true test is only understood through the passing of time.

Washers Conjoined {Art Project}

In trying to better understand what separates neighborhoods I first had to understand what brought them together. Washers wired together represent the individuals who are linked to their neighbors linked to their community hubs linked by thoroughfares and ultimately linking to their adjoining neighborhoods.

Writer's Studio {Conceptual Model}

The writer's studio uses scrap dimensional lumber from previous projects to create a warm, comfortable space that inspires creativity and clarity. It is oriented to receive optimum twilight absorption in order to help the writer embody his thoughts into the mindframe of his clients. 
PREVIOUS | NEXT